Recenzije

 

   CREMA ALLA CHERATINA

 Prvi proizvod je maska za kosu Crema alla cheratina koju sam kupila pre mesec dana i prezadovoljna sam njom. Dolazi u pakovanju od 1000ml i dugo traje s obzirom da je jako mala kolicina potrebna da bi se prekrila cela kosa. Ja sam neko ko ima losiji kvalitet kose; tanka je, ne bas gusta i brzo se mrsi i nikad nisam verovala da postoji proizvod koji zaista moze da oporavi kosu, ali ova maska je to uradila. Koristim je vec mesec dana otprilike jednom nedeljno i krajevi su mi se dosta oporavili. Ono sto je jako bitno kod ove maske je da ne masti kosu i da je posle njene upotrebe vrlo lako rascesljati kosu. Cena je 399 dinara u DM-u.

 

Labello Lip Butter

Sledeci proizvod je labello lip butter, dakle ne klasicno labelo za usne nego butter za usne. Verujem da ga je vecina vas vec isprobala a vama koji niste preporucujem da probate. Vrlo je masno i gusto, dugo ostaje na usnama. Posle samo jednog sloja lip buttera na usnama usne su skroz oporavljene i hidrirane. Moje je sa ukusom vanille i macadamie a ima i raspberry. Cena je oko 200 dinara.

Krema za ruke lavanda

Sledeci proizvod je krema za ruke sa ekstraktom lavande i pantenolom. Ova krema je pravo iznenadjenje s obzirom da je vrlo jeftina a vrlo dobra. Koza je brzo upija, lepo hidrira kozu a lepo i mirise. Cena je oko 80 dinara.